TRESÅRIG TRISTESSE

FOREDRAG

Afholdte foredrag

Blixen klubben i Rudersdal den 18. august 2021

Feedback

Det var et super foredrag du holdt og vi var alle glade for at høre dig. Medlemmerne var spørgelystne og interesserede. Der var en fin stemning. Jeg kan anbefale dig til andre Blixenklubber. Det er et vigtigt budskab du har og ja der mangler stadig meget i DK for at indse at de ældre skal behandles bedre.

Susanna Heegaard, arrangør

Tak for et spændende foredrag onsdag på Havartigården. Det satte bestemt nogle tanker i gang omkring det med at være +60. Her er nogle af mine tanker. Du er fri til at benytte dem. Vedr. Arbejdsmarkedet og 60+ – Man arbejder på lige vilkår som de 30-årlige – hvad angår jobmængde og arbejdspres. Nogle af os +60`ere har ikke helt den samme mængde energi som tidligere, men arbejder under samme arbejdsforhold. Det nok især inden for det sociale- og sundhedsmæssige område. For en del år siden var fagforeningerne inde på at at der burde være senior jobs. Alle forhandlinger handler mest om løn.

Hvornår tales der om arbejdsforhold. Mange ønsker at forblive på arbejdsmarkedet, men måske i nedsat tempo. Tænker meget på mine gamle kollegaer, som er under 55 og skal arbejde til de er 70 år. Hvordan vil de kunne klare det ? Inden for kommunalt regi spares der ind til benet i disse år og det er bare med at klemme balderne sammen for at følge med. I mine arbejdsår er arbejdstempoet steget betydeligt.

Der mangler et fokus på at finde et mindre stressende job til nogle af de +60 årlige.

Lissi Lohmann, deltager

Jeg kommer meget gerne ud til både små og store forsamlingen og holder foredrag, workshops og oplæg om alle – eller nogle af emnerne i min bog.

Jeg er meget fleksibel hvad angår betingelser og forhold, men kontakt mig for et prisforslag (som vil være ekskl. transport) alt efter arrangementet.

Næste foredrag er i Blixen Klubben den 15/11 i Gentofte kl. 13:00 og i Skriveværkstedet, Brolæggerstræde 6 i København samme dato kl. 18-20.

Flere datoer vil blive annonceret løbende. Jeg glæder mig meget til at møde både læsere og kommende læsere – og især til at få JERES input til hvordan vi gør ældrelivet bedre!

Tina Theilgaard 64 år (født 1956)

Mor til tre, mormor til tre og bonusmor til en del. Tina er selvstændig konsulent og har været det næsten hele livet på nær tre år, hvor hun var ansat som training advisor i et stort revisions- og konsulenthus. Tina er uddannet ED i spansk, har en master i NLP og er ud over mange coachinguddannelser uddannet stemmeterapeut. Hun brænder for undervisning og udvikling. Var i 2008 med til at stifte La Oficina, et innovativt kontorfællesskab og konferencecenter i Klasselotteriets gamle trækningssal på Frederiksberg. Med Tresårig Tristesse er Tina gået ind i debatten om ældre menneskers liv for at nuancere billedet af seniorlivet. Hun holder foredrag om emnet og stiller skarpt på det, ingen taler om. At mange seniorer er triste, og at vi er nødt til at nytænke ældres liv, arbejdsforhold, bolig, velvære og virkelyst.